- Sangue di Giuda D.O.C.
- Moscato Oltrepo' Pavese I.G.T.
- Chardonnay delle Venezie I.G.T.
- Rosso Cornaiolo 1,5 lt
- Nero d'Avola Sicilia IGT bgb 5 lt
- Nonno Dolce Rosso Frizzante
- Redoro 100% Italiano 1 lt
- Bianco del Veneto IGT La Corte
- Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. bgb 5 lt
- Merlot Veneto I.G.T. bgb 5 lt
- Chardonnay frizzante sparkling
- Bianco Cornaiolo bgb 5 lt
Bonarda Oltrepo' I Gadi
Opis
Bonarda Oltrepo' Pavese I Gadi
Tereny uprawy: Oltrepo Pavese Rodzaj gleby: wzgórza Oltrepo Pavese Technika produkcji: Winifikacja: typowa jak przy winach czerwonych z użyciem wyselekcjonowanych drożdży i kontrolowaną temperaturą fermentacji. Dojrzewanie: w zbiornikach stalowych Charakterystyka: Kolor: czerwony, rubinowy Bukiet: intensywnie owocowy, z delikatną nutą drożdży Smak: lekko garbnikowe, dobry wywazony smak Propozycje gastronomiczne: doskonały do wedlin dojrzewających, mięs gotowanych, makaronów, risotto
Szczegóły
| Rodzaj | Półwytrawne |
| Barwa wina | Czerwone |
| Kraj | Włochy |
| Region / okolice | Pawia |
| Moc | 12% |
| Szczep | Bonarda |
| Temperatura podania | 14~16°C |
| Wino musujące | Tak (lekko) |
| Pojemność | 0,75l |
